Keresés
Close this search box.

TALAJSTABILIZÁTOROK STABI / FRS – STABI / FRS / HP, 300 és 500 LE között.

A lánctalpasgépekhez és traktorokhoz készült FAE két új berendezést dob be az építőiparban: a nagy teherbírású többfunkciós MTH / HP és a STABI / FRS talajstabilizátor két változatát.

Az MTH / HP a korábbi többfunkciós gépek frissített változata, amely az újabb, nagyobb teljesítményű traktorokhoz terveztek, akár 500 LE-ig. „Ugyanazzal a géppel aprítja és stabilizálhatja a talajt, ami egyedülálló ezen a piacon. Ez az előnyökkel jár a költséghatékonyság és az idő szempontjából, mert a különböző feladatok elvégzéséhez nem kell adaptert váltani.

Az MTH / HP frissítései tartalmazzák a továbbfejlesztett kinematikai rendszert, amely meghatározza a rotor helyzetét. Ez egy olyan rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a rotor csak a talajba hatoljon, a kisebb energiát felhasználva és felgyorsítva a folyamatot.

Az 500 LE-ig terjedő traktorokkal használható STABI / FRS és STABI / FRS / HP tisztán talajstabilizálásra szolgál. Egyszerűbbek, mint a többfeladatos egységek, ami azt jelenti, hogy költséghatékonyabbak. „Nem kínálják a változó geometriát a kinematikai rendszerrel. A rotor rögzített. Ideálisak azok számára, akik csak stabilizálni akarják a talajt.

Értékesítésének körülbelül 30% -a az építőiparban, 70% -a pedig a mezőgazdaságban folyik, ahol a FAE üzleti tevékenysége először kezdődött.

A FAE-nél minden gépet, tartozékot és opciót a legnagyobb pontossággal, a legjobb anyagokkal és a legfejlettebb technológiákkal terveztek.

Minden részlet úgy van megtervezve, hogy a feladat végrehajtása a lehető leggyorsabb és hatékonyabb legyen, pontosan az alkalmazás elvégzéséhez olyan körülmények között és környezetben, ahol végrehajtásra kerül.

Minden FAE gépet és tartozékot azért hoztunk létre, hogy „változtassunk” a munkán, és – figyelembe véve egyes alkalmazások fontosságát a világ számára, amelyben élünk – a bolygó számára. Ezért dolgozik minden nap a csapatunk minden tagja, minden partner és minden ügyfél. Ez a FAE szelleme.

A FAE a világ vezetője az erdészeti, mezőgazdasági, közúti és aknamentesítő műveletekhez használt traktorok, kotrók, csúszókormányzású, speciális járművek és lánctalpas járművek tervezésében és gyártásában. Több mint 90 termék és 400 modell választékával a FAE képes kielégíteni a legkülönfélébb vásárlói igényeket. A FAE kínálata erdészeti mulcsozógépeket, marókat, csonkvágókat, kőmarókat, stabilizátorokat és multifunkciós adaptereket tartalmaz. Az általunk kínált lánctalpas járművek közé tartoznak a fülkés lánctalpas járművek, valamint a rádióval vezérelt lánctalpas járművek is.

A FAE a technológiai innovációra és az építés minőségére összpontosít annak érdekében, hogy gépei maximális teljesítményt és megbízhatóságot biztosítsanak.

TALAJSTABILIZÁTOROK Utak karbantartására.

Talajstabilizátor rögzített geometriai kamrával rendelkező kardántengelyes traktorokhoz.

Az új STABI / FRS (Fix Rotor Rendszer) 500 LE-ig terjedő traktorokhoz elengedhetetlen stabilizátor, amely a termelékenység szempontjából nagy teljesítményre képes. Stabil és erős, még nagyon kemény, kövekkel ellátott talajon is, alkalmas munkaterületekhez, valamint fontos infrastrukturális munkákhoz, például autópályákhoz, parkolókhoz és repülőterek építéséhez.

A kissé kiálló rotor megkönnyíti a mélységben történő stabilizálást anélkül, hogy nagy teljesítményigény lenne. A rögzített geometriájú kamra lehetővé teszi a talaj 50 cm mélységig történő megmunkálását, garantálva a kiváló keverési minőséget. Az egyetlen keret és a speciális anyagok használata garantálja a szerkezeti szilárdságot és merevséget, amely kiváló kopásállóságot eredményez.

A munka minősége garantált, különösen nehéz környezeti és talajviszonyok között is.