Keresés
Close this search box.

Kazángyártók

BIO CKP UNIT Apríték és pelletégetők kazánok 25-100 kW.

 

A Centrometal vállalat 43 éve alakult Horvátországban. A fő központja a magyar, horvát, szlovén hármas határ ellett van Nagykanizsától autóval mintegy 65 km-re. Családi vállalkozásból nőtte ki magát a térség legmeghatározóbb biomassza-kazán gyártójává. Napjainkban több mint 170 munkatársat foglalkoztat.

 

A folyamatos fejlesztések mellett ügyel az alkalmazottak magas szintű képzésére.

 

Több mint 24 európai országban van jelen termékeivel. Folyamatosan bővíti szerviz hálózatát, a termékekhez tartozó magas színvonalú szolgáltatás és fogyasztók védelmének érdekében. A termelés minőségét az ISO 9001/2000 irányítási rendszere biztosítja. A cég a 2008 óta tartó válság ellenére bővítette gyártókapacitását. Legkorszerűbb gyártási technológiával készült termékei magas minőségi színvonalat képviselnek, elérhető áron – partnerei legnagyobb megelégedésére.

BLINDER cég 27 éve működő családi vállalkozás Ausztriában.

Kimelkedő minőségű, aprítékkal működő hőközpontok kazán gyártója.

A Binder vállalat kazángyártásban és fejlesztésben a csúcs színvonalat képviseli. Egyedileg gyártott berendezései megtalálhatók az egész világon. Magasan képzett szakember gárda által képviselt tudás és a kiváló minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően termékek robusztusak, tartósak, stabilak.

Maximális működési biztonság mellett nagy hatékonysággal üzemeltethetők, minimális karbantartással.

A cég 140 munkatársat foglalkoztat. Éves szinten több mint 3000 kazánt értékesít. Berendezéseik teljesítménye 100 kW-tól 10 000 kW-ig terjed.

MetalERG gyártócég egy családi vállalkozás, 1967 óta működik.

A MetalERG cég bálatüzelésű, Indirekt fűtésű, Elgázosító, Léghevítő kazánok (diathermikus olaj feltöltéssel, terményszárítókhoz) és meleg vizes kazánokat gyárt 25- 1 000 kW teljesítményig.

 

1993-ban vásárolták a dán SKELTEK cég ökológiai bálatüzelésű kazánok és az EKOPAL RM egyéb biomassza égető kazánok gyártási jogát. Azóta folyamatosan biomassza kazánok, gyártásával és fejlesztésével foglalkoznak. Számos kazánt exportáltak külföldre, többek között Ausztria, Dánia, Németország, Norvégia, Finnország, Svédország, Skócia, Szlovákia, Csehország, Oroszország, Románia, stb. A minőségirányítási rendszere ISO 9001:2000 és az ISO 13485:2003

 

Jelenleg 150 munkatársat foglalkoztat, a gyártási terület, már elérte a 3500 m2.

Cichewicz cég1978-ban alakult Lengyelországban.

Cichewicz cég 1978 óta gyárt apríték kazánokat (25-300 kW) és pelletfűtésű kazánokat (14 – 60 kW), teljesítmény tartománya. A kezdetektől fogva, az elsődleges a termék előállítása a szabályzott égésű biomassza tüzelésű kazánok fejlesztése. Az utóbbi években, a termékek egyre nagyobb elismerést váltanak ki a külföldi piacokon. Érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb w/w országokban magasabb szintű és követelmények az EN 303-5 és EU direktívákat is teljesítik.

Ajánlunk technikai támogatás, képzési csomagok szerelőknek, tervezőknek és technikusoknak. 2001-ben bevezette a minőségbiztosítási rendszer az EN ISO 9001-es TÜV Németország. 2004-ben megváltoztatta a termelési technológiáját a kazánok gyártásában: technológia által bevezetett hegesztő robotok és vágás technikát. Ez lehetővé teszi, a jó minőséget, kazán korrózió ellenállását, az összes termék alá van vetve a kettős próbanyomásnak, akár 5 bar! A szigorú ellenőrzés és a kiválasztás lehetővé teszi számunkra, hogy rendkívül tartós berendezéseket adjunk át vásárlóinknak, amit megerősítik a maximum 12 éves garancia!

Beszállító cégeink: mint például EBM, Nord, Saint Gobain, Paroc, THEBEN, HONEYWELL.ESBE, EUROFIRANY amelyek, olyan jól ismert gyártók, mint BAXI, Viessmann Vailant, JUNKERS, BUDERUS