PDF

Rendsodrók rendkezelők

Rendezési elv:     Mutat: #  
 • «« Elejére
 • « Előző
 • 1
 • Következő »
 • Végére »»

Találat 1 - 6 / 6

 • «« Elejére
 • « Előző
 • 1
 • Következő »
 • Végére »»


Mutat: #  
Találat 1 - 6 / 6
Frissítve: Tuesday, 16 September 2014 15:23

Keresés a katalógusban

Kiemelt termék

Felhasználói Menü

Beállításaim

Szavazások

Lecserélne-e Ön terményszárító fűtését elgázosító bála, vagy automata apríték fűtésre?
 

Bejelentkezés

Animált hőtérkép

Animált hőtérkép

Hírlevél feliratkozás


Partnereink

PAFI.hu pályázatfigyelő RSS

MVH pályázatok RSS

 • Több mint 2 milliárd forint termelői csoportoknak!
  Összesen 2,6 milliárd forint kifizetését indította el a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) a termelői csoportok létrehozásához és működéséhez nyújtandó támogatás keretében.

  A jogcímre 2014. június 1. és 30. között 167 kifizetési kérelem érkezett az MVH-hoz.

  A támogatás célja, hogy elősegítse az elismeréssel rendelkező termelői csoportok tagjai termelésének és teljesítményének a piaci követelményekhez való igazítását, valamint az áruk közös forgalmazását.
 • Így kaphat ingyen százezreket ablakcserére, új kazánra vagy hűtőre!
  Még ebben a hónapban megnyílnak az első lakossági energetikai pályázatok, melyek háztartási nagygépek cseréjét, fűtéskorszerűsítést és külső nyílászárók cseréjét támogatják majd, összesen 2,7 milliárd forint értékben. Készül a panelprogram utóda is.

  A cikk folytatását a Napi.hu oldalon tudja elolvasni.

 • Marketing workflow: kutatástól az üzenetig

  Nyugtathatja magát olyasmivel az ember, hogy nem kell mindenhez érteni, hivatkozhat arra, hogy a feladat nem is az övé, hiszen a videóvágási alapismeretek és a piackutatás két igen különböző dolog. Lehet abban is bízni, hogy az aktuális trendek majd rövid életűek lesznek, nem kell ezért beletanulni a lényegükbe. Ezek a kifogások mind-mind elsüthetők, csak az a baj, hogy ettől még kifogások maradnak.

  A valóság az, hogy érteni kell – legalább egy kicsit – mindenhez: tudni kell, hol találhatók a marketingmunka szempontjából releváns kutatási eredmények, ismerni kell azokat az eszközöket, amelyeken a fogyasztók várják az üzenetet. Tisztában kell lenni azzal, hogy maximum hány (másod)perc hosszú lehet egy promóvideó, ha azt akarjuk, hogy sokan kattintsanak a ,,play" gombra.

  Ezeket az ismereteket ráadásul folyamatosan karban is kell tartani, hiszen csak a friss tudás hasznos. A tudás azonban szerencsére nem elérhetetlen: a Menedzserképző Központ legújabb marketinggel foglalkozó konferenciáján átlátható módon, tematikus blokkokba sűrítve, gyakorlati példákkal gazdagon...

 • Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál

  ,,Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál" címmel 9,74 millió forint uniós támogatást nyert el az ARAK.

  A civil szervezet a 2013. szeptember 1-én indult és 2014. augusztus 31-én zárult 100%-os európai uniós támogatottsággal megvalósult projekt során egészségre nevelő és szemléletváltó életmódprogramokat tartott.

  A székesfehérvári Alba Regia Atlétikai Klub fontos szerepet játszik a fehérvári sportban. A versenysporton túl olyan a lakosságot célzó eseményeket szervez, amelyek hozzájárulnak az egészséges életmód kialakításához, fenntartásához. Az utcai futóversenyek és a hozzájuk kapcsolódó programok (felkészítés, tanácsadás) és a szabadidősport szakosztály munkájával népszerűsíti az egészség megőrzése érdekében végzett mindennapos testmozgást.

  A pályázati projekt keretében ezt a feladatot egészítette ki az ARAK a célcsoport számára végzett egészségügyi szűrővizsgálatokkal, életmód előadásokkal és konkrét, személyre szabott tanácsadással, edzéstervezéssel.

  A sportegyesület 2013. szeptember 1-től egy éven keresztül heti két alkalommal sportfoglalkozással, a projekt során két alkalommal egészségügyi állapotfelméréssel, életmód táborral egészségnappal, bajnoksággal, 5 alkalommal előadással és egy vetélkedővel járult hozzá a projektben...

 • FLEXO nyomdaüzemet épít a JAVIPA Kft.

  A ,,Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért" című konstrukció keretében 58,26 millió forint uniós támogatást nyert el a JAVIPA Nyomdaipari Kft.

  A vállalkozás eddig megvalósított jelentős technológiai fejlesztései mellett további gépbeszerzések váltak szükségessé, azonban az új gépeket már nem tudják hol működtetni, a méretbeli korlátok miatt a meglévő infrastruktúra több termék előállítására nem alkalmas. A meglévő 1624m2-es üzem fizikai korlátai miatt tovább nem fejleszthető, a piaci megrendelések teljesítése, a további növekedés érdekében azonban elkerülhetetlenné vált egy új, termelési célú üzemcsarnok létesítése.

  A beruházás 2 ütemben valósul meg: 1. ütemben az új üzemcsarnok épül meg, mely 2 blokkból áll, a vágó, előkészítő és csomagolóüzemből és a FLEXO nyomdaüzemből. A JAVIPA Kft. a GKSZ-3 besorolású, Békéscsaba, Trefort utca 2/1 3261/6 hrsz. alatti területén építi meg az 1. ütem szerinti FLEXO üzemcsarnokot. Az 1. ütem szerint tervezett épület hasznos nettó alapterülete 1073,85m2. Az új FLEXO nyomdaüzemben tervezett tevékenység az UV FLEXO technológiával kivitelezett tekercses termékek...

Online felhasználók

Jelenleg 6 vendég online

Statisztikák

Tagok: 110
Hírek: 26
Linkek: 1
Látogatók: 4682417

A honlapot készítette

Qweb Internet Technológia