PDF

Rendsodrók rendkezelők

Rendezési elv:     Mutat: #  
 • «« Elejére
 • « Előző
 • 1
 • Következő »
 • Végére »»

Találat 1 - 6 / 6

 • «« Elejére
 • « Előző
 • 1
 • Következő »
 • Végére »»


Mutat: #  
Találat 1 - 6 / 6
Frissítve: Monday, 21 April 2014 11:29

Keresés a katalógusban

Kiemelt termék

Felhasználói Menü

Beállításaim

Szavazások

Lecserélne-e Ön terményszárító fűtését elgázosító bála, vagy automata apríték fűtésre?
 

Bejelentkezés

Animált hőtérkép

Animált hőtérkép

Hírlevél feliratkozás


Partnereink

PAFI.hu pályázatfigyelő RSS

MVH pályázatok RSS

 • Hárommilliárdos közműfejlesztés indult

  A csaknem 3,2 milliárd forint értékű beruházáshoz az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében a Kohéziós alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból 2,7 milliárd forintot meghaladó vissza nem térítendő támogatást nyert el Gamás, Látrány, Somogytúr, Somogybabod és Visz – írta közleményében a Dél-Balatoni Szennyvízelvezetés és Tisztítás Megvalósítását Célzó Önkormányzati Társulás.

  Tájékoztatásuk szerint az áprilisban megkezdődött somogytúri agglomeráció szennyvíz csatornázási és szennyvíztisztítási program keretében az érintett településeken 2015 tavaszáig összességében több mint 71 kilométer hosszú csatornahálózatot építenek ki és egy napi 360 ezer liter szennyvíztisztítására alkalmas tisztítómű épül.

  A közműfejlesztés kivitelezését, a szükséges tervek elkészítését és a hatósági engedélyek beszerzését követően augusztusban kezdi el a Szabadics Zrt. és a West Hungária Bau Kft. konzorciuma. A helyreállítási munkálatokat a csatornaépítéssel érintett utakon és közterületeken a jövő év végére fejezik be.

  MTI

 • Melyik hadsereg rak rendet Európában?
  Kinek a dolga lenne katonailag rendet tenni Ukrajnában? A NATO-é vagy az EU-é? Miért csak gazdasági és politikai fellépésre futja, és különben is hol vannak ilyenkor az európai seregek?
 • Támogatás tanyafejlesztésre
  Több mint 66 millió forintot fizet ki a napokban a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal azoknak az igénylőknek, akik a tanyafejlesztési program keretein belül jelzett fejlesztési céljaikat határidőben megvalósították és benyújtották elszámolási dokumentációjukat a Nemzeti Agrárszaktanácsadási Képzési és Vidékfejlesztési Intézethez.

  A támogatási összegből 28 millió forint a tanyagazdaságok fejlesztésére, 38 millió forint pedig útfelújításra, tanyagondnoki szolgálatok korszerűsítésére, villamosenergia ellátásra valamint gazdaság indításra vonatkozik.
 • Erdei létesítmények megvalósítása
  Az egységes kérelem keretein belül, május 15-ig nyújthatnak be kifizetési kérelmet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH), azok az erdőgazdálkodók, akik erdei közjóléti létesítmények megvalósításához igényeltek támogatást.

  Az intézkedés erdei kirándulóhelyek, tanösvények, kilátók kialakítására adott lehetőséget utófinanszírozással, 100%-os támogatási intenzitás mellett. A kifizetési kérelmet a támogatott tevékenységek megvalósítása után lehet benyújtani. Mellékelni kell a megvalósított létesítmények közjóléti nyilvántartásba vételét tartalmazó erdészeti hatósági bizonyítvány másolatát, illetve az építésiengedély-köteles beruházásoknál az építési hatóság jogerős használatba vételi engedélyének másolatát. Ezeket a dokumentumokat nem az MVH-hoz, hanem a területileg illetékes Erdészeti Igazgatósághoz kell benyújtani papír alapon.

  A kifizetési kérelem beadására az egységes kérelemnél ismert határidők és technikai információk vonatkoznak. Az erdőgazdálkodók kifizetési kérelem igényléseiket a korábban megkapott tájékoztató levélben szereplő támogatási kérelem iratazonosítóval tehetik meg, figyelve a helyes kiadási tétel azonosító megadására is.
 • Megszűnt a MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.


  A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) végzi a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. feladatainak jelentős részét keddtől; az intézményrendszer átalakításának célja, hogy hatékonyabb legyen az uniós fejlesztésekkel és pályázatokkal kapcsolatos...

Online felhasználók

Jelenleg 4 vendég online

Statisztikák

Tagok: 105
Hírek: 26
Linkek: 1
Látogatók: 4187323

A honlapot készítette

Qweb Internet Technológia