PDF

Rendsodrók rendkezelők

Rendezési elv:     Mutat: #  
 • «« Elejére
 • « Előző
 • 1
 • Következő »
 • Végére »»

Találat 1 - 6 / 6

 • «« Elejére
 • « Előző
 • 1
 • Következő »
 • Végére »»


Mutat: #  
Találat 1 - 6 / 6
Frissítve: Thursday, 28 August 2014 07:04

Keresés a katalógusban

Kiemelt termék

Felhasználói Menü

Beállításaim

Szavazások

Lecserélne-e Ön terményszárító fűtését elgázosító bála, vagy automata apríték fűtésre?
 

Bejelentkezés

Animált hőtérkép

Animált hőtérkép

Hírlevél feliratkozás


Partnereink

PAFI.hu pályázatfigyelő RSS

MVH pályázatok RSS

 • Juncker nők után kajtat
  Az Európai Bizottság kinevezett elnöke tíz női jelölt helyett egyelőre csak négynél tart, pedig egy jó női jelölt akár kulcspozíciót is érhet.
 • Ki veszít az EU-orosz kereskedelmi háborún?
  Orbán szerint az EU lábon lőtte magát, de vajon tényleg olyan súlyos károkat okoz az európai élelmiszerekre elrendelt orosz import-tilalom?
 • Új raktárcsarnokot épített a PLASTICOR

  A projekthez a veszprémi vállalkozás 63,75 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

  A PLASTICOR Kft. egy dinamikusan fejlődő műanyagfröccsöntő vállalkozás, mely a nehéz gazdasági helyzetben is folyamatosan fejlesztett. Az újabb fejlesztési projekt során a cég új 444 nm-es raktárcsarnokot épített, mert a piaci megrendeléseik bővülése és az új fröccsöntő gépek beszerzése kapcsán a régi csarnokból ki kellett, hogy költözzön a raktár. Az épület beruházás 62 millió forintba került.

  A projekt gépbeszerzési részében 3 db műanyag fröccsöntő gép, egy fröccsszerszám, a meglévő csarnokba pedig egy energiasín került beszerelésre, melyről a teljes gépsor működtethető. A műanyagfeldolgozó cég tamponnyomtató berendezést is vásárolt, mely a piacon szélesebb vevői kör megkeresését teszi lehetővé, így bővült szolgáltatásainak lehetősége.

  A telephelyre biztonsági kamerarendszer, tűzjelző- és riasztó rendszer került beszerelésre, valamint új telefonközpont rendszer épült ki. Beszerzésre került továbbá egy homlokvillás targonca, amely az új raktárban való rakodást segíti. A már meglévő gépekhez anyagszárító berendezést vásároltak,...

 • Pályázati referens
  Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Fonyódi Tankerülete. Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 15.
 • Komplex fejlesztés folyik a Strulik Zrt.-nél

  Az Új Széchenyi Terv keretében, a ,,Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára" című pályázaton 116,67 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a STRULIK Zrt. a 291 millió forintot meghaladó összköltségű projektjéhez.

  A Strulik Zrt. jogelődje a Vas-Fém Ipari Szövetkezet 1952-ben alakult. Az üzem 1993. április 1-től működik német-magyar vegyes-tulajdonú magáncégként. Három fő területre osztható a vállalkozás fő tevékenysége: a légtechnikai tűzgátló szerkezetekre, melyek szinte egyedülállóak országunk légtechnikai kínálatában, a szellőzéstechnikai termékekre, amelyek teljes körűen kiegészítik a szellőző-csővezetékekhez szükséges szerelvények piaci igényeit, valamint a zománcozott kályhacsövekre.

  A cég a légtechnikai termékeket Németországba és Franciaországba exportálja, a zománcozott termékeket a hazai piacon, Szlovákiában és Romániában értékesíti. A vállalkozás anyacége a Strulik GmbH, mely jelentős résztvevő a légtechnikai-, ,,hangtalan" légtechnika és a tűzvédelem légtechnikai piacokon. A hódmezővásárhelyi gyártóbázis jó minőségben és magyar hozzáadott értékkel valósítja meg a német, magas műszaki tartalmú fejlesztéseket.

  Tekintettel arra, hogy a vállalkozás folyamatos fejlődés alatt áll, jelenlegi...

Online felhasználók

Jelenleg 4 vendég online

Statisztikák

Tagok: 108
Hírek: 26
Linkek: 1
Látogatók: 4604237

A honlapot készítette

Qweb Internet Technológia